Grafmonumenten in Oostende

Grafmonument
Oostende

Grafmonument op een grondvergunning te Stene-dorp (Oostende).  Er werd gekozen voor een strakke grafsteen (sokkel en rugstuk) in graniet jasberg, gezoet.  De belettering en de ornamenten werden gezandstraald en niet ingekleurd.

Grafmonument
Oostende

Kindergrafje in Oostende, begraafplaats Stuiverstraat.  Het monumentje werd vervaardigd in graniet Olive Green.  De staande steen is in de vorm van een vlinder, de details werden met de hand als lithogravure aangebracht.  De tekst werd gezandstraald en in zilverkleur gelakt.

Grafmonument
Oostende

Grondvergunning te Stene-Dorp (Oostende). Rechthoekige grafsteen in graniet Tupin, gepolijst. Belettering en kruisje in aluminium, foto in porselein.

Grafmonument
Oostende

Grafmonument (normgraf) te Stene-Dorp (Oostende) in graniet Absolute Black. De grote letter Y staat in haut-reliëf en is gepolijst. De rest van het oppervlak is fijn gebouchardeerd (gepunt). Het opschrift is gezandstraald en zilver ingekleurd, de foto is door middel van lasergravure aangebracht.

Grafmonument
Oostende

Grafmonument (normgraf) op een grondvergunning op de begraafplaats Stuiverstraat (Oostende). Rugstuk (staande steen) in graniet Himalaya, gepolijst. Inscriptie gezandstraald en wit ingeschilderd. Het ornament (hand met ster) is een lithogravure, met de hand gegraveerd in de steen. Rechtsboven een porseleinen kleurfoto van de overledene.

Grafmonument
Oostende

Grafmonument op een grondvergunning op de begraafplaats Stuiverstraat (Oostende). Staande steen in graniet Rose Dalva, gepolijst. Kruisje en tekst gegraveerd en wit ingeschilderd.

Grafmonument
Oostende

Grafsteen op een grondvergunning te Stene-Dorp (Oostende). Staande steen op sokkel in graniet jasberg, verzoet (mat). Kruis en inscriptie gezandstraald en niet ingekleurd.

Grafmonument
Oostende

Grafzerk op grafkelder te Stene (Oostende). Monument gemaakt in graniet Mass Blue gepolijst. Kruisje en opschrift gezandstraald en zilver ingekleurd.

Grafmonument
Oostende

Monument op grafkelder te Stene-Dorp (Oostende). Grafmonument in graniet Mass blue, gepolijst. Letters en kruis gezandstraald en wit ingekleurd.

Grafmonument
Oostende

Grondvergunning voor 50 jaar te Oostende. Grafmonument bestaande uit een sokkel en een rugstuk in graniet Paradiso violet, gepolijst. Opschrift en kruisje in aluminium, een porseleinen graffoto.

Grafmonument
Oostende

Normgraf op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. Staande grafsteen in graniet Tarn, gepolijst. Gravure gezandstraald en wit ingekleurd. Een zwierig lettertype voor de naam, gecombineerd met een strakker lettertype voor de rest van de inscriptie. Een rechthoekige porseleinfoto van de overledene maakt het plaatje volledig.

Grafmonument
Oostende

Normgraf op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende: staande grafsteen in graniet Labrador Blue HQ gepolijst. De strakke, moderne belettering en kruisje zijn in brons.

Grafmonument
Oostende

Normgrafsteen in graniet Mass Blue, gepolijst. Kruisje en tekst gezandstraald en zilver ingekleurd.

Grafmonument
Oostende

Grafmonument op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. De grafsteen is gemaakt in graniet Mass Blue. Detailfoto van een lithogravure van een schip, met de hand gegraveerd en wit ingekleurd.

Grafmonument
Oostende

Normgraf op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende, rugstuk in graniet Labrador Blue HQ. Belettering en kruis in aluminium en porseleinen foto.

Grafmonument
Oostende

Twee grafmonumenten naast elkaar, te Stene-Dorp (Oostende). Beide met een strak rugstuk. Het linker monument in graniet jasberg, gepolijst, met aluminium belettering en een porseleinfoto. Het rechter monument in graniet Tarn, gepolijst, met bronzen letters en een porseleinfoto.

Onderhoud
Oostende

Grafkelder op de begraafplaats Stene (Oostende). Het oorspronkelijke monument was in zeer slechte staat. De dekplaat was in 2 stukken gebroken, ook het granieten kruis was in meerdere stukken gebroken. Een volledig nieuw monument werd geplaatst in graniet Tarn, gepolijst. Een nieuw granieten kruis in graniet Absolute black, gepolijst. De originele bronzen letters werden gerecupereerd, met aanvulling van de geboorte- en overlijdensjaren in hetzelfde bronzen lettertype. Het ontwerp respecteert zo veel mogelijk het oorspronkelijke uitzicht van het grafmonument.

Grafmonument
Oostende

Joods perk op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. Grafmonument in graniet Jasberg, gepolijst. Davidster en tekst gezandstraald en zilver ingekleurd.

Grafmonument
Oostende

Grondvergunning op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. Staande steen in graniet Jasberg, gepolijst. Belettering en ornament in aluminium.

Grafmonument
Oostende

Grondvergunning op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. Grafmonument in graniet Mass Blue, gepolijst. Tekst en kruis in aluminium.

Grafmonument
Oostende

Grafkelder op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. Grafmonument in graniet Absolute Black, gepolijst. Namen en data in aluminium letters, tekstje op dekplaat gezandstraald en zilver ingekleurd, porseleinen graffoto in hartvorm.

Grafmonument
Oostende

Grafkelder op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. Grafmonument in graniet Mass Blue, gepolijst. Belettering en kruis in aluminium.

Grafmonument
Oostende

Begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. Bronzen ornament, replica op schaal van een Spitfire.

Grafmonument
Oostende

Grafkelder op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende. Grafmonument in graniet Mass Blue, gepolijst. Tekst, kruis en ornamen gezandstraald en wit ingekleurd, porseleinen graffoto.

Grafmonument
Oostende

Grafkelder 4 personen, begraafplaats Stuiverstraat in Oostende. Grafsteen in graniet Rose Dalva, gepolijst. Belettering en kruis in aluminium.

Grafmonument
Oostende

Grafkelder op de begraafplaats Stuiverstraat in Oostende. Grafmonument in graniet Mass Blue, gepolijst, kruis en tekst in aluminium.

Grafmonument
Oostende

Normgraf op grondvergunning in Stene (Oostende). Staande grafsteen in graniet Absolute Black, gepolijst. Tekst en kruis gezandstraald en zilver ingkleurd. Porseleinen graffoto.

Grafmonument
Oostende

Grafkelder te Stene (Oostende). Grafmonument in graniet Mass Blue, gepolijst. Belettering en kruis in aluminium. Lantaarn, vogeltjes en katjes in brons, graffoto’s in porselein.

Grafmonument
Oostende

Grafkelder te Stene (Oostende).  Grafmonument in graniet Labrador Blue HQ, gepolijst.