Grafmonumenten in Bredene

Grafmonument
Bredene

Grafplaat voor een bermgraf te Bredene.  De klant koos voor graniet Labrador Blue HQ, met gezandstraalde belettering die zilverkleurig werd ingeschilderd.

Grafmonument
Bredene

Prachtige grafsteen in zwarte graniet, gepolijst, mooi gecombineerd met RVS belettering en kruisje en een kleurfoto in porselein.

Grafmonument
Bredene

Deze grafkelder te Bredene werd bekleed met een grafsteen in graniet Tarn.  In de bloembak zijn twee compartimenten voorzien voor vaste beplanting, gescheiden door een tafeltje waarop een vaasje, een bloemstukje, een lantaarn kan worden geplaatst.

Grafmonument
Bredene

Voor deze grafsteen in graniet Mass Blue werd gekozen voor RVS (inox) belettering, in “satinato” afwerking.

Grafmonument
Bredene

Een oud kindergrafje werd voorzien van een nieuwe grafsteen in graniet Tarn.  De familie koos voor een open grafmonument met twee compartimenten.  Het ene compartiment werd opgevuld met carrarakeien, het andere werd vrij gelaten om beplanting te voorzien.  De gravure op de staande steen werd gezandstraald en wit ingeschilderd.

Grafmonument
Bredene

Een eenvoudige staande steen in graniet Labrador Blue, gepolijst afgewerkt.  De belettering werd gezandstraald en zilverkleurig ingeschilderd.

Grafmonument
Bredene

Grafsteen in graniet Himalaya op een grondconcessie te Bredene.  Voor de belettering en het kruisje koos de klant zilverkleurig aluminium.

Grafmonument
Bredene

Grafmonument op een grondvergunning te Bredene.  Deze grafzerk werd gemaakt in graniet Jasberg, gepolijst, in combinatie met aluminium letters en kruisje.

Grafmonument
Bredene

Grafzerk in graniet Labrador Blue HQ op een grafkelder op de begraafplaats te Bredene.  Mooie combinatie met zilverkleurige aluminium belettering.

Grafmonument
Bredene

Grafmonument op een grondconcessie op de begraafplaats te Bredene.  Het strakke ontwerp werd uitgevoerd in graniet Tarn, gepolijst, in combinatie met een kruisje en belettering in zilverkleurig aluminium.

Grafmonument
Bredene

Bekleding van de allereerste grafkelder in de berm op de begraafplaats Priorij te Bredene.  De afdekplaat is gemaakt in graniet Rose Dalva, voorzien van een sokkel en een granieten vaas.  Het opschrift is gegraveerd en wit gelakt en bovenaan centraal werd een porseleinfoto van het koppel aangebracht.

Grafmonument
Bredene

Grafmonument op een grondvergunning te Bredene. Dekplaat in graniet jasberg, ruw gehouwen. Belettering in geborsteld RVS.

Grafmonument
Bredene

Grafmonument op een grondvergunning te Bredene. Dekplaat en rechthoekig rugstuk in graniet Tarn, gepolijst. Naam en data werden gezandstraald en wit ingekleurd.

Grafmonument
Bredene

Grafmonument op een grondvergunning te Bredene in graniet Mass Blue gepolijst. Belettering gezandstraald en zilver ingekleurd. Ornament (regenboog) in brons, speciaal gepatineerd.

Grafmonument
Bredene

Grafmonument op een grafkelder in graniet Himalaya blue gepolijst. Belettering en kruisje in aluminium, porseleinen foto.

Grafmonument
Bredene

Grondvergunning in Bredene. Dekplaat in graniet Multicolor Red met uitzaging voor bloemenperk. Accessoires: fotoblok met porseleinen graffoto’s.

Grafmonument
Bredene

Grafkelder in Bredene. Grafmonument in graniet Olive Green. Belettering in bronzen letters, vierkante graffoto in porselein.