Grafmonumenten in De Haan

Grafmonument
De Haan

Grafzerk op een grondconcessie in De Haan.  Op zich een heel strak ontwerp, maar door het gebruik van ruwe graniet Shivakasi, in combinatie met bronzen letters en een staand bronzen kruis, werd dit een heel gepersonaliseerd monument dat onmiddellijk in het oog springt tussen de andere, meer traditionele monumenten.

Grafmonument
De Haan

Grafzerk op een grafkelder in De Haan.  Er werd gekozen voor graniet Jasberg, gepolijst, om dit bijzondere ontwerp te realiseren.  Bovenaan het rugstuk werd een uitsparing voorzien waarin een ronde sokkel werd geplaatst met een bronzen boom, symbool van levenskracht.  De belettering werd gegraveerd en niet ingekleurd.  Het tekstje op de dekplaat werd door de kinderen van de overledene geschreven en geven het grafmonument een persoonlijke toets.

Grafmonument
De Haan

Grafmonument op een grondconcessie in De Haan.  Er werd gekozen voor een mooi grafmonument in gepolijste zwarte graniet.  Prachtige combinatie met sierlijke bronzen letters en een fijn bronzen kruisje, speciaal gepatineerd en afgewerkt.  Aan de voorzijde werd een uitsparing voorzien om bloemen te planten.

Grafmonument
De Haan

Grafsteen op een grafkelder op de begraafplaats van De Haan.  Er werd voor een tijdloos ontwerp gekozen in graniet Jasberg, gepolijst.  Een heel mooie combinatie met een strak lettertype en kruis in geborsteld RVS.

Grafmonument
De Haan

Grafzerk op een grafkelder op de begraafplaats van De Haan.  Er werd voor een eenvoudig grafmonument in graniet Mass Blue gekozen.  Kruisje, lettertype en tekstschikking werden uitgetekend door de klant en zo gezandstraald en mat grijs ingekleurd.

Grafmonument
De Haan

Grafsteen op een grafkelder op de begraafplaats van De Haan.  Het monument is gemaakt in graniet Mass Blue, gepolijst.  De klant koos een mooi bronzen lettertype met een bijhorend kruis.

Grafmonument
De Haan

Grafmonument op de begraafplaats in De Haan, in graniet Mass Blue, gepolijst afgewerkt.  De sierlijke bronzen letters geven het monument wat extra cachet.

Grafmonument
De Haan

Grafkelder op de begraafplaats in De Haan.  De grafsteen werd gemaakt in graniet Labrador Blue, gepolijst.  Kenmerkend voor dit grafmonument is de gebombeerde dekplaat, waarvan de boog terugkeert in het rugstuk.  Strakke belettering in RVS (inox).

Grafmonument
De Haan

Grafsteen op een grondvergunning in De Haan. Er werd gekozen voor een heel eenvoudig en natuurlijk uitzicht. Een natuurruwe dekplaat in graniet Shivakasi, beletterd in bronzen tekens.

Grafmonument
De Haan

DeHaan-VanbavinckhoveErwin (2)
Open grafmonument in graniet Labrador Blue gepolijst. Naam en data gezandstraald en wit ingekleurd, ornament (motorfiets) in brons.

Grafmonument
De Haan

Grafmonument over twee grafkelders.  Dekplaat in graniet jasberg anticato (gebrand en geborsteld, licht ruw), de zijkanten werden gezoet (mat).  Namen en kruis gezandstraald en zilver ingekleurd.

Grafmonument
De Haan

Grafkelder in De Haan. Grafsteen in graniet Mass Blue, gepolijst. Belettering, kruis en ornamentje in brons.

Grafmonument
De Haan

Grafkelder in De Haan. Grafmonument in graniet Himalaya, gepolijst. Open strook in het midden voor beplanting. Belettering en kruisje in aluminium letters.