Grafmonumenten in Brugge

Grafmonument
Brugge

Grafmonument op een grafkelder op de Centrale begraafplaats te Brugge.  Deze zerk bestaat uit een soubassement in borduren met facet, met daarop een dekplaat.  Alles in zwarte graniet, perfect gepolijst, glanzend als een spiegel.

Grafmonument
Brugge

Schuin aflopende urnengrafsteen op de Centrale begraafplaats te Brugge.  Strak ontwerp in zwarte graniet, mat verzoet, gecombineerd met een gezandstraalde gravure, zilverkleurig ingeschilderd.

Grafmonument
Brugge

Afdekplaat in graniet Mass Blue op het urnenveld op de begraafplaats Blauwe Toren te Brugge.  De belettering werd gezandstraald en wit ingeschilderd, in combinatie met een porseleinen kleurfoto.

Grafmonument
Brugge

Nisplaat in graniet Jasberg voor het columbarium op de begraafplaats Blauwe Toren te Brugge.  De belettering en het kruisje werden gezandstraald en wit ingekleurd.  De porseleinen kleurfoto en vooral het strakke granieten vaasje maken het geheel compleet.

Grafmonument
Brugge

Grafsteen op een grondvergunning te Sint-Andries (Brugge). Dekplaat in graniet absolute black, gepolijst. Inscriptie en kruis gegraveerd (gezandstraald) en niet ingekleurd.

Grafmonument
Brugge

Grondvergunning voor 2 personen te Sint-Michiels (Brugge). Dekplaat in graniet Absolute Black, mat verzoet. Kruis en tekst gegraveerd en niet ingekleurd.

Grafmonument
Brugge

Grafmonument op grondvergunning te Sint-Andries (Brugge). Grafsteen in graniet Labrador Blue HQ gepolijst. Tekst gezandstraald en wit ingekleurd.

Grafmonument
Brugge

Grondvergunning te Sint-Michiels (Brugge). Grafmonument in graniet tarn, gepolijst. Centrale dekplaat in combinatie met bloemenperken aan de zijkanten.

Grafmonument
Brugge

Grafkelder te Sint-Andries (Brugge). Grafmonument in graniet Labrador Blue HQ, gepolijst. Belettering en ornamenten in aluminium, porseleinen graffoto.

Grafmonument
Brugge

Columbarium te Brugge, Centrale Begraafplaats. Nisplaat in witsteen Rosal, verzoet. Tekst gezandstraald en grijs ingekleurd.

Urnengraf
Brugge

Urnengraf op de begraafplaats Blauwe Toren te Brugge. Monumentje in graniet Labrador Blue HQ, met cilindervormige vaas en fotoblok in graniet. Porseleinen graffoto.

Grafmonument
Brugge

Grafmonument op het moslimperk, begraafplaats Blauwe Toren te Brugge. Dekplaat in Carraramarmer. Belettering gezandstraald en belegd in bladgoud.