Grafmonumenten in Aartrijke

Grafmonument
Aartrijke

Grafsteen in Franse witsteen Massangis roche jaune clair, gezoete afwerking.  Een strak ontwerp waarbij de letters met de hand werden ingebeiteld.  Er werd geopteerd voor een liggend fotoblokje met een porseleinen kleurfoto.

Grafmonument
Aartrijke

Grafmonumentje in graniet Jasberg, gepolijst, voor een urnengraf te Aartrijke.  De twee rugstukken werden verbonden met RVS.  De inscriptie werd gezandstraald en wit ingeschilderd.

Grafmonument
Aartrijke

Grafmonument op grafkelder te Aartrijke.  Grafsteen gemaakt in graniet Absolute Black, gepolijst.  Tekst en kruisje gezandstraald en wit ingekleurd.  Vierkante porseleinfoto.

Grafmonument
Aartrijke

Grafmonument op grafkelder te Aartrijke.  Na afbraak van het oude monument werd een nieuw, strakker ontwerp geplaatst.  Er werd gezorgd voor een “zwevend” effect van de dekplaat.  Een recht rugstuk met de initialen van beide overledenen in een monogram verwerkt.  De grafsteen werd vervaardigd in graniet Jasberg, mat gezoet.  De gravure werd gezandstraald en niet ingekleurd voor een natuurlijk effect.  Bekijk dit project ook op de pagina “onderhoud en renovatie“.

Grafmonument
Aartrijke

Urnengraf te Aartrijke. Grafmonumentje in graniet Lanhélin, gepolijst. Inscriptie gezandstraald en wit ingekleurd. Links van de naam een vierkante porseleinfoto.

Grafmonument
Aartrijke

Urnengraf te Aartrijke. De grafsteen is een conische zuil, gemaakt in graniet absolute black, gepolijst. De naam en data werden gezandstraald en zilver ingekleurd.