Grafmonumenten in Eernegem

Grafmonument
Eernegem

Grafzerk op een grafkelder op de begraafplaats van Eernegem. De klant koos een grafsteen in graniet Tarn, gepolijst, gecombineerd met aluminium belettering en een porseleinfoto.

Grafmonument
Eernegem

Open grafmonument op een grondvergunning te Eernegem.  De familie koos voor een rugstuk met hartvorm, in graniet Viscount White, gecombineerd met sierlijke belettering en een kruisje in gepolijst RVS.

Grafmonument
Eernegem

Grafzerk op een grafkelder te Eernegem.  Voor het grafmonument werd gekozen voor een kleurrijke graniet Kinawa Classico, gepolijst, met gezandstraalde en wit gelakte belettering.

Grafmonument
Eernegem

Open grafmonument op een grondvergunning te Eernegem.  De grafsteen werd gemaakt uit graniet Jasberg, gepolijst.  De zonnestralen aan de linkerzijde van de staande steen werden manueel uitgehouwen.  De belettering werd gezandstraald en in zilver gekleurd.  Bovenaan werd ook een aluminium ornament voorzien.

Grafmonument
Eernegem

Grafmonument op een grafkelder te Eernegem. Grafsteen gemaakt in graniet Kinawa Classico, gepolijst. Geen belettering (aankoop in leven). Ornament (Madonna met kind) in bas-reliëf gesculpteerd in het rugstuk.

Grafmonument
Eernegem

Grafmonument op een grafkelder te Eernegem. Grafzerk gemaakt in graniet Kinawa Classico gepolijst. Belettering in kruis in aluminium en porseleinfoto.

Urnengraf
Eernegem

Urnengraf te Eernegem. Ornament manueel gegraveerd (lithogravure).

Grafmonument
Eernegem

Graf voor kloosterzuster te Eernegem. Sokkel met kruis in graniet Lanhélin, gepolijst. Belettering gezandstraald en wit ingekleurd.