Grafmonumenten in Blankenberge

Grafmonument
Blankenberge

Grafsteen op een grondvergunning op de begraafplaats te Blankenberge.  Deze grafzerk is gemaakt in graniet Himalaya, gepolijst.  Vooraan werd een uitsparing voor beplanting uitgewerkt.  De belettering en de ornamenten zijn in zilverkleurig aluminium.  Aan het hoofdeind werd een fotoblok met een porseleinen kleurfoto geplaatst.

Grafmonument
Blankenberge

Grafmonument op een grafkelder te Blankenberge. Onderwerk in graniet absolute black gepolijst, dekplaat met afgeschuinde kanten in marmer Astir gepolijst. Belettering en kruis in aluminium, zilverkleurig. Marmeren fotoblokje met porseleinfoto.

Grafmonument
Blankenberge

Open grafmonument te Blankenberge in graniet Tarn gepolijst. Opschrift gezandstraald en wit ingekleurd. De binnenkant van het monument werd opgevuld met carrara-keien.

Grafmonument
Blankenberge

Grafsteen in graniet Himalaya gepolijst, met gebouchardeerde stroken. Kruis en opschrift gegraveerd en wit ingeschilderd, foto in porselein.

Grafmonument
Blankenberge

Kindergrafje in graniet Rose Dalva, gepolijst.  Tekst gezandstraald en wit ingeschilderd.  Beertje manueel gegraveerd en wit ingekleurd.

Grafmonument
Blankenberge

Grondvergunning in Blankenberge. Grafplaat en sokkel in graniet Mass Blue, gepolijst, rugstuk in glas. Belettering in aluminium. Foto in kristalglas.

Grafmonument
Blankenberge

Grafkelder in Blankenberge. Grafmonument in graniet Jasberg, gepolijst. Belettering gezandstraald en zilver ingekleurd. Accessoires: fotoblok met porseleinfoto, granieten vaas en Mariabeeld in graniet Labrador Blue, gezoete afwerking.

Grafmonument
Blankenberge

Grafkelder in Blankenberge. Grafsteen in graniet Multicolor Red, gepolijst. Belettering in aluminium letters. Accessoires: porseleinen graffoto en granieten bloemenvaas.

Grafmonument
Blankenberge

Grafmonument op grondvergunning in Blankenberge. Open grafmonument in graniet jasberg, gepolijst. Belettering in aluminium, opvulling met carrarakeien.